ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρεχόμενες υπηρεσίες και Προϊόντα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή μέσο διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα motoplace.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα motoplace.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

Ασφάλεια

To motoplace.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα motoplace.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο κατάστημα μας έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

1. Με αντικαταβολη
Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της ACS την ώρα της παράδοσης του δέματος. Η αντικαταβολή δεν χρεώνεται έξτρα.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ”κατάθεση σε τράπεζα”, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή και περιμένετε ενημέρωση από την εταιρεία προκειμένου να προβείτε στην κατάθεση. Αφού ενημερωθείτε κάνετε την κατάθεση, και ενημερώνετε τηλεφωνικά. Το δέμα σας αποστέλλεται την ίδια μέρα και το παραλαμβάνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

 • Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν πάντα τον καταθέτη.

 • Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Τραπεζικός λογαριασμός:

Alpha: 0026.
(IBAN:)

3. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας
Οι κάρτες που υποστηρίζονται από το σύστημα μας είναι Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover , Masterpass. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha για τη διασφάλιση των στοιχείων σας κατά την αγορά με πιστωτική κάρτα από τα online κατάστημά μας. Οι συναλλαγές σας διασφαλίζονται με 128 bit level SSL κωδικοποίηση, ασφάλεια επιπέδου τραπεζών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι αποστολές τις εταιρίας μας γίνονται με την εταιρεία ACS COURIER.

Οι παραγγελίες, εφόσον τα προιόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται εντός 24 ωρών και παραλαμβάνονται μετά από 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.

 • Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν η παραγγελία ξεπερνάει τα 100 €

 • Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 100€ είναι 5,00€ για όλη την Ελλάδα

 • Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν χρεώνεται επιπλέον

*Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εδώ στη Μοtoplace βασική μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτή η προτεραιότητα παραμένει εδώ και 39 χρόνια κεντρική υποχρέωση της επιχείρησης μας και μετά από τρείς γενεές δραστηριοποίησης στο χώρο της μοτοσυκλέτας είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να την παρέχουμε.

Έτσι λοιπόν διατηρούμε και στο διαδικτυακό μας κατάστημα μια εξαιρετικά φιλική πολιτική επιστροφών .

Ευχαρίστως θα σας αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε να επιστρέψετε χωρίς κόστος επιστροφής.

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει:

 • εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της αντίστοιχης απόδειξης ή τιμολογίου.

 • με την εταιρεία ACS COURIER χρησιμοποιώντας τον κωδικό ………

 • με κωδικό επιστροφής*

*Απαραίτητη είναι η επικοινωνία μέσω του Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , ώστε να σας επιδοθεί κωδικός επιστροφής RAC(Return Authorization Code). Γράψτε τα εξής στο πεδίο SUBJECT: Αίτημα για RAC σχετικά με την παραγγελία αρ.________ (παρέχετε τον αριθμό παραγγελίας σας) και αναφέρετε στο μήνυμα τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή.• Το RAC πρέπει να αναγράφεται έξω από το δέμα. Δέματα χωρίς κωδικό επιστροφής δεν θα παραλαμβάνονται.


ΟΧΗΜΑΤΑ

Οι παρόντες «Όροι & Προϋποθέσεις» εφαρμόζονται σε κάθε πώληση οχήματος που πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΣΤΑΚΗΣ - MOTOPLACE» και διακριτό τίτλο «ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ» που εδρεύει στη Μάρνης 32- 34 & Στουρνάρη ΓΕ.ΜΗ. και Α.Φ.Μ. (εφεξής Εταιρεία) και των πελατών της.

Παραγγελία οχήματος

Κατά την υποβολή ηλεκτρονικής παραγγελίας οχήματος μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας, ο πελάτης ενημερώνεται για την συνολική τιμή* του οχήματος (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής)
*Η τιμή δεν περιλαμβάνει έξοδα έκδοσης πινακίδας κυκλοφορίας τα οποία επιβαρύνεται ο πελάτης

Πληρωμή οχήματος

Η πληρωμή γίνεται με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας. Οι κάρτες που δέχεται το σύστημα μας είναι: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover , Masterpass.

Παράδοση οχήματος

Η παράδοση του οχήματος γίνεται σε κατάστημα συνεργάτη της Εταιρείας τον οποίο και έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης / Επιστροφή οχήματος

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παράδοση του οχήματος και δικαιούται επιστροφή της συνολικής αξίας του οχήματος εφόσον αυτό επιστραφεί αχρησιμοποίητο, χωρίς να έχει γίνει μεταβίβαση κυριότητος του οχήματος από την εταιρεία στον πελάτη και σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στο κατάστημα παραλαβής.

Η δήλωση υπαναχώρησης γίνεται μέσω του σχετικού συνδέσμου.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του οχήματος στην Εταιρεία. Με την παραλαβή του οχήματος η Εταιρεία υποχρεούται να αποδώσει στο πελάτης το τίμημα που εισέπραξε. Εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα να προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η Εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα motoplace.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του motoplace.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

     ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

 1.  ΜΑΡΝΗ 32-34 ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ  210 5236125

      2.  ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 171-             210 7777128

Service για μηχανές και παπάκια – SYM ΒENELLI-ZONTES -DAYTONA- YAMAHA.-PIAGGIO-HONDA-KAWASAKI-SUZUKI

To εξειδικευμένο service που παρέχουμε για μηχανές και παπάκια είναι για:

 • SYM-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • SYM Προσφορά – To Βest Seller ST200i, ακόμα πιο προσιτό!
   

   

 • BENELLI -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • MODENAS-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • DAYTONA-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • YAMAHA-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • SUZUKI-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • HONDA-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • KAWASAKΙ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟI
 • TRIUMPH
 • PIAGGIO DERBI-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • ΚΑΛΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΤΟ-SCOOTER ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ

- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΩΡΕΑΝ -

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 250 cc ή SCOOTER 

 • Boυλκανιζατερ για Scooter-moto-παπακια  
 • Άλλαγμα λαδιών για παπί 10 ευρώ

 

Extra: παρέχουμε μηχανές αντικατάστασης για όσο χρόνο διαρκεί το service σας.
 .. SERVICE-ΑΞΕΣΟΥΑΡ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09-18.30
ΤΗΛ.-210-5236125-5240005/Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

                                                                         

 

                                                                                                                       

Τα ηλεκτρικα μας  σκούτερ VINTAGE  ξεχωρίζουν για τον πρωτότυπο σχεδιασμό τους K εχουν μεγαλη αντοχη  

60V 2000W brushless motor
xρονος φορτισης: 
5~6 hrs

σε ολες τις καιρικες συνθηκες... πραγματοποιουν εως κ 100 χιλ με μια φορτιση... ξεκινωντας αναλογως ισχυος 2-3 ωρες κ φθανουν K .

 

Προσεγμενη κατασκευη υλικων πεδησης κ λοιπων συστηματων

Στανταρ συναγερμος κ λειτουργεια εκινησης χωρις κλειδι..

Τα ενισχυμένα αμορτισέρ και ελατήρια στον μπροστινό και πίσω τροχό παρέχουν μεγάλη απορρόφηση κραδασμών και ευχάριστη οδήγηση ακόμη και σε πολύ μεγάλες λακκούβες – ανωμαλίες εδάφους.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

    Πολύ ισχυρός ηλεκτροκινητήρας 2000Watt brushless, που με την τοποθέτηση ενός πολύ ισχυρού ελεγκτή ταχύτητας των 60Volt  αποδίδει πολλαπλή ισχύ.

Φωτα λεντ εμπρος κ πισω μεγαλου φασματος..

Τα υδραυλικά δισκόφρενα μπροστά και πίσω ακινητοποιούν  το δίκυκλο πολύ αποτελεσματικά προσφεροντας σωστη πεδηση καθε στιγμη

ι
Main Performance
 
Climbing Ability:
20°
 
βαρος φορτωσης
150KG
 
τελικη
45 km/ h
 
αυτονομια
40-45km (1 set of 60V 20ah) 
80-90kms( 2 sets of 60V 20ah)
 

 

 

 

BENELLI TRK 502 ABS  K  X  ΜΕ ΔΩΡΑ !!!

210-5236125

 

 

 

 

 

                                                BENELLI TRK 251 ABS  MONO 4150 

   

 
 

   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...

λογω του convid-19 η λειτουργεια του καταστηματος μας μπορει να

επηρεαζεται κ να μην τηρειται σωστα για λογους ασφαλειας κ υγειας...τηλ αναγκης 6971577195

 

     ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ...ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ..

18-48 (ANΩΤΕΡΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 3.5% ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ)-ΑΤΟΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!!
 
--QUICK SERVICE---ΜΑΡΝΗ 34    210 5236125

 


SYM-ΖΟΝΤΕΣ-DAYTONA-ΒENELLI

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ SCOOTERS για δουλεια κ βολτα !!!  6971577195 

 

210- 5236125  To εξειδικευμένο service που παρέχουμε για μηχανές και παπάκια είναι για:

 • SYM-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • ZONTES-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • BENELLI -ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • DAYTONA-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ
 • YAMAHA-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • SUZUKI-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • HONDA-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • KAWASAKΙ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ
 • TRIUMPH
 • PIAGGIO DERBI-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ

- ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΔΩΡΕΑΝ -

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΕΧΡΙ 250 cc ή SCOOTER 

 • Boυλκανιζατερ για Scooter-moto-παπακια ΕΛΑΣΤΙΚΑ PIRELLI.MICHELIN.με δωρεαν τοποθετηση...

Extra: παρέχουμε μηχανές αντικατάστασης για όσο χρόνο διαρκεί το service σας.
ΣΤΟΥΣ ΗΔΗ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΦΘΑΝΟΥΝ Κ ΤΟ 40% .. SERVICE-ΑΞΕΣΟΥΑΡ-ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ-ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ-ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 09-18.30
ΤΗΛ.ΦΑΧ-2105236125-5240005/

δωρεαν τεχνικος ελενχος του οχηματος σας η αυτου που θελετε να αγορασετε....

K 18.30-21.00 210 7777128

 

Υποκατηγορίες

The Joomla! content management system lets you create webpages of various types using extensions. There are 5 basic types of extensions: components, modules, templates, languages, and plugins. Your website includes the extensions you need to create a basic website in English, but thousands of additional extensions of all types are available. The Joomla! Extensions Directory is the largest directory of Joomla extensions.

Components are larger extensions that produce the major content for your site. Each component has one or more "views" that control how content is displayed. In the Joomla administrator there are additional extensions such as Menus, Redirection, and the extension managers.

Modules are small blocks of content that can be displayed in positions on a web page. The menus on this site are displayed in modules. The core of Joomla! includes 24 separate modules ranging from login to search to random images. Each module has a name that starts mod_ but when it displays it has a title. In the descriptions in this section, the titles are the same as the names.

Content modules display article and other information from the content component.

User modules interact with the user system, allowing users to login, show who is logged-in, and showing the most recently registered users.

These modules display information from components other than content and user. These include weblinks, news feeds and the media manager.

Utility modules provide useful functionality such as search, syndication and statistics.

Navigation modules help your visitors move through your site and find what they need.

Menus provide your site with structure and help your visitors navigate your site. Although they are all based on the same menu module, the variety of ways menus are used in the sample data show how flexible this module is.

A menu can range from extremely simple (for example the top menu or the menu for the Australian Parks sample site) to extremely complex (for example the About Joomla! menu with its many levels). They can also be used for other types of presentation such as the site map linked from the "This Site" menu.

Breadcrumbs provide users with information about where they are in a site.

Templates give your site its look and feel. They determine layout, colours, typefaces, graphics and other aspects of design that make your site unique. Your installation of Joomla comes prepackaged with three front end templates and two backend templates. Help

Plugins are small task oriented extensions that enhance the Joomla! framework. Some are associated with particular extensions and others, such as editors, are used across all of Joomla. Most beginning users do not need to change any of the plugins that install with Joomla. Help

We search the whole countryside for the best fruit growers.

You can let each supplier have a page that he or she can edit. To see this in action you will need to create a user who is in the suppliers group.

Create one page in the growers category for that user and make that supplier the author of the page. That user will be able to edit his or her page.

This illustrates the use of the Edit Own permission.

See also...

Special Offer BENELLI

Ποιοί είμαστε

 

ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ TEST & ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

YAMAHA MT-09SP VS TRIUMPH STREET TRIPLE RS Τρικύλινδρη μονομαχία!

Τρεις κύλινδροι, δύο μοτοσυκλέτες, ένας σκοπός: Η οδηγική διασκέδαση άνευ ορ(ί)ων. Φέρνουμε πρόσωπο δύο τρικύλινδρες naked μοτοσυκλέτες: Την Yamaha MT-09 SP και την Triumph Street Triple RS!

 

ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 26000 ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟ MOTOPLACE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ Η ΤΟ SERVICE THΣ ΚΑΛΗΣ ΤΟΥΣ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ......ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....
ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ,ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ.....2105236125

EΩΣ 48 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ..ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πού είμαστε

Επικοινωνία 210 5236125

Διεύθυνση:
Μάρνης 32- 34 & Στουρνάρη

Mail:
p.vlas123@gmail.com

Τηλέφωνα:
210.5236125-52.40.005

JUMP TO TOP

                  E SCOOTERS (ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ)

       

Save 30This is header-right module position. Use it for your special offers for example

E SCOOTERS (ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ)