XENON
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ TΡΙΡΟΔΟ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ !!

 

If you are already registered, please login here

Shipping details
Same as Billing
Shipment
Add/Edit Shipping details
Όνομα SKU Τιμή Ποσότητα / Ενημέρωση Έκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος

Επιλεγμένη τρόπο αποστολής

Παραλαβή από το κατάστημα

ή αλλάξτε τον τρόπο αποστολής

 
Σύνολο:
0,00 €
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις
Οροι χρήσης

Οροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Παρεχόμενες υπηρεσίες και Προϊόντα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημα υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή μέσο διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα motoplace.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα motoplace.gr παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λπ.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

Ασφάλεια

To motoplace.gr αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών, και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψης τους από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα motoplace.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα του ηλεκτρονικού καταστήματος (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

 


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Στο κατάστημα μας έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

1. Με αντικαταβολη
Το ποσό της πληρωμής εξοφλείται στον υπάλληλο της ACS την ώρα της παράδοσης του δέματος. Η αντικαταβολή δεν χρεώνεται έξτρα.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Κάνοντας μια παραγγελία μέσω του site και επιλέγοντας τρόπο πληρωμής ”κατάθεση σε τράπεζα”, η παραγγελία σας μπαίνει σε αναμονή και περιμένετε ενημέρωση από την εταιρεία προκειμένου να προβείτε στην κατάθεση. Αφού ενημερωθείτε κάνετε την κατάθεση, και ενημερώνετε τηλεφωνικά. Το δέμα σας αποστέλλεται την ίδια μέρα και το παραλαμβάνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.

  • Τα έξοδα τραπέζης επιβαρύνουν πάντα τον καταθέτη.

  • Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει εντός 2-3 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας.

Τραπεζικός λογαριασμός:

Alpha: 0026
(IBAN:)

3. Με χρέωση πιστωτικής κάρτας
Οι κάρτες που υποστηρίζονται από το σύστημα μας είναι Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover , Masterpass. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την τράπεζα Alpha για τη διασφάλιση των στοιχείων σας κατά την αγορά με πιστωτική κάρτα από τα online κατάστημά μας. Οι συναλλαγές σας διασφαλίζονται με 128 bit level SSL κωδικοποίηση, ασφάλεια επιπέδου τραπεζών.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι αποστολές τις εταιρίας μας γίνονται με την εταιρεία ACS COURIER.

Οι παραγγελίες, εφόσον τα προιόντα είναι ετοιμοπαράδοτα, αποστέλλονται εντός 24 ωρών και παραλαμβάνονται μετά από 1 – 3 εργάσιμες ημέρες.

  • Τα μεταφορικά είναι δωρεάν όταν η παραγγελία ξεπερνάει τα 100 €

  • Το κόστος των μεταφορικών για παραγγελίες κάτω των 100€ είναι 5,00€ για όλη την Ελλάδα

  • Η πληρωμή με αντικαταβολή δεν χρεώνεται επιπλέον

*Ο πελάτης δεν είναι σε καμία περίπτωση υποχρεωμένος να παραλάβει συσκευασία η οποία είναι αλλοιωμένη ή έχει ανοιχτεί κατά την μεταφορά.

.


ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

Εδώ στη Μοtoplace βασική μας προτεραιότητα είναι η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση του πελάτη. Αυτή η προτεραιότητα παραμένει εδώ και 39 χρόνια κεντρική υποχρέωση της επιχείρησης μας και μετά από τρείς γενεές δραστηριοποίησης στο χώρο της μοτοσυκλέτας είμαστε πεπεισμένοι ότι μπορούμε να την παρέχουμε.

Έτσι λοιπόν διατηρούμε και στο διαδικτυακό μας κατάστημα μια εξαιρετικά φιλική πολιτική επιστροφών .

Ευχαρίστως θα σας αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε προϊόν θέλετε να επιστρέψετε χωρίς κόστος επιστροφής.

Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει:

  • εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία έκδοσης της αντίστοιχης απόδειξης ή τιμολογίου.

  • με την εταιρεία ACS COURIER χρησιμοποιώντας τον κωδικό ………

  • με κωδικό επιστροφής*

*Απαραίτητη είναι η επικοινωνία μέσω του p.vlas123 @ gmail.com , ώστε να σας επιδοθεί κωδικός επιστροφής RAC(Return Authorization Code). Γράψτε τα εξής στο πεδίο SUBJECT: Αίτημα για RAC σχετικά με την παραγγελία αρ.________ (παρέχετε τον αριθμό παραγγελίας σας) και αναφέρετε στο μήνυμα τους λόγους που επιθυμείτε την επιστροφή.• Το RAC πρέπει να αναγράφεται έξω από το δέμα. Δέματα χωρίς κωδικό επιστροφής δεν θα παραλαμβάνονται.


ΟΧΗΜΑΤΑ

Οι παρόντες «Όροι & Προϋποθέσεις» εφαρμόζονται σε κάθε πώληση οχήματος που πραγματοποιείται μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΣΤΑΚΗΣ - MOTOPLACE» και διακριτό τίτλο «ΓΚΟΡΓΚΟΛΗΣ ΑΕ» που εδρεύει στη Μάρνης 32- 34 & Στουρνάρη ΓΕ.ΜΗ. και Α.Φ.Μ. (εφεξής Εταιρεία) και των πελατών της.

Παραγγελία οχήματος

Κατά την υποβολή ηλεκτρονικής παραγγελίας οχήματος μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας, ο πελάτης ενημερώνεται για την συνολική τιμή* του οχήματος (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και των εξόδων αποστολής)
*Η τιμή δεν περιλαμβάνει έξοδα έκδοσης πινακίδας κυκλοφορίας τα οποία επιβαρύνεται ο πελάτης

Πληρωμή οχήματος

Η πληρωμή γίνεται με τη χρήση πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας μέσω της ιστοσελίδας της Εταιρείας. Οι κάρτες που δέχεται το σύστημα μας είναι: Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners, Discover , Masterpass.

Παράδοση οχήματος

Η παράδοση του οχήματος γίνεται σε κατάστημα συνεργάτη της Εταιρείας τον οποίο και έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

Δικαίωμα Υπαναχώρησης / Επιστροφή οχήματος

Ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών από την παράδοση του οχήματος και δικαιούται επιστροφή της συνολικής αξίας του οχήματος εφόσον αυτό επιστραφεί αχρησιμοποίητο, χωρίς να έχει γίνει μεταβίβαση κυριότητος του οχήματος από την εταιρεία στον πελάτη και σε άριστη κατάσταση, όπως ακριβώς πριν την πώληση του, στο κατάστημα παραλαβής.

Η δήλωση υπαναχώρησης γίνεται μέσω του σχετικού συνδέσμου.

Ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του οχήματος στην Εταιρεία. Με την παραλαβή του οχήματος η Εταιρεία υποχρεούται να αποδώσει στο πελάτης το τίμημα που εισέπραξε. Εφόσον έχει εισπράξει το τίμημα από την Τράπεζα, θα υποχρεούται να ενημερώσει την Τράπεζα για την ακύρωση της συναλλαγής και η Τράπεζα να προβεί σε κάθε προβλεπόμενη ενέργεια. Η Εταιρεία κατόπιν της ενημέρωσης αυτής ουδεμία ευθύνη φέρει για το χρόνο και τον τρόπο εκτέλεσης του αντιλογισμού.


ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την επίσκεψή σας στη σελίδα motoplace.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του motoplace.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

See also...

Special Offer BENELLI

Banner 7

E- SCOOTERS MOTOPLACE ATHENS 

E SCOOTERS 18-48 δοσεις 0% ΠΡΟΚ/ΛΗ OUR COLLECTION 2022

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΒΕΣΠΕΣ 2000 3000 4000 W 

απο 2390 με μια μπαταρια η 2 στα 2790 στα 2000 w

3190 στα 3000 w k 3790 στα 4000 w 72v 42 ah

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ Κ ΜΕ CATL 52 AH μπαταριες...ρωτηστε μας

210 5236125 ..πωληση χονδρικη λιανικη...

 

Ποιοί είμαστε

 OΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ..ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
 

Πού είμαστε

Επικοινωνία 210 5236125

Διεύθυνση:
Μάρνης 32- 34 & Στουρνάρη

Mail:
p.vlas123@gmail.com

Τηλέφωνα:
210.5236125-52.40.005

JUMP TO TOP

                  E SCOOTERS (ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ)

       

Save 30This is header-right module position. Use it for your special offers for example

E SCOOTERS (ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ)